NOU

Forever Replenishing Skin Oil

180,69 lei

  • Replenishing Skin Oil este un ulei fara silicon care contribuie la combaterea factorilor de stres din mediu.
  • Ofera-i pielii tale hrana de care are nevoie si bucura-te de un aspect intinerit al pielii. Cu doar cateva picaturi de Replenishing Skin Oil, tenul tau se bucura de hidratare maxima.
Add to Cart
Forever Replenishing Skin Oil
Forever Replenishing Skin Oil
180,69 lei

Livrare rapidă

Forever Replenishing Skin Oil

Rasfata-ti pielea cu hidratare maxima

Forever Replenishing Skin Oil este un ulei fara silicon care contribuie la combaterea factorilor de stres din mediu. Restabileste in acelasi timp emolierea, sustine elasticitatea si contribuie la minimizarea aspectului imbatranit al pielii – totul intr-o formula usoara care “aluneca” delicat si lasa tenul tau hranit si hidratat.

Factorii de stres din mediu, cum ar fi poluarea si razele UV, pot deteriora si usca pielea. Aici intervine Replenishing Skin Oil.

Puterea antioxidanta a produsului nostru este accentuata de vitamina E, care are un dublu efect, ajutand la combaterea factorilor de stres din mediu si promovand in acelasi timp pielea moale si stralucitoare. Aceasta formula hranitoare contine un alt antioxidant, palmitatul de retinil, care poate contribui, de asemenea, la apararea contra factorilor de stres de mediu, pentru ca pielea ta sa treaca testul anilor in cel mai delicat mod cu putinta.

Pentru a hidrata pielea uscata sau sensibila, uleiul din seminte de borago ofera concentratii mari de acizi grasi esentiali.

Ofera-i pielii tale hrana de care are nevoie si bucura-te de un aspect intinerit al pielii. Cu doar cateva picaturi de Forever Replenishing Skin Oil, tenul tau se bucura de hidratare maxima.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Forever Replenishing Skin Oil”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *