FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever MÓR Coffee

Categorie:
Bauturi nutritive
SKU:
670
Preț:
132,67Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Forever MÓR

 

Cafea functionala imbogatita cu taurina si vitaminele B3, B5, B6 si B12

 

De ce sa te multumesti doar cu o doza de cofeina cand poti avea parte de mult mai mult? Forever MÓR iti duce rutina de dimineata la urmatorul nivel, imbogatindu-ti cafeaua cu un mix unic de vitamine B si taurina. Este alegerea perfecta si pentru cei mai pretentiosi pasionati de cafea, care vor ceva mai mult de la cafeaua zilnica.

Imbogatita cu vitaminele B3, B5, B6 si B12, aceasta cafea functionala inseamna mai mult decat cofeina. Sustine atat performanta mentala*, cat si pe cea fizica, pentru a te ajuta sa depasesti cu bine provocarile zilei. Toate vitaminele B joaca un rol cheie in sustinerea nivelului normal de energie si a metabolismului. Cele patru vitamine B pe care le-am adaugat in Forever MÓR contribuie atat la reducerea oboselii si a extenuarii, cat si la metabolismul normal al energiei. In plus, contine taurina, un aminoacid esential care se gaseste in creier, ochi, inima si muschi.

Compatibil cu aparatele originale Nespresso®**, Forever MÓR combina boabele de cafea arabica si robusta din America de Sud, America Centrala si Asia si certificate de Rainforest Alliance. Rezultatul este un amestec indraznet, cu note bogate de ciocolata, si un gust de care pasionatii de cafea se vor bucura cu siguranta.

Forever MÓR te ajuta sa-ti incepi cu dreptul fiecare zi sau sa ai parte de un plus de energie in orice moment al zilei.

*Vitamina B5 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

** Forever MÓR nu este afiliata Nespresso®.