FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Lean

Categorie:
Controlul greutatii
SKU:
289
Preț:
191,34Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Cu Forever Lean, cedarea in fata tentatiilor culinare nu mai este sinonima cu cateva kilograme in plus. De ce? Pentru ca Forever Lean contine  ingrediente revolutionare, ce contribuie la reducerea absorbtiei caloriilor din carbohidrati si lipide.

Extract de smochin indian (Opuntia ficus indica), cunoscut si sub numele de nopal sau para tepoasa - frunzele de nopal sunt foarte bogate in fibre, care impiedica absorbtia grasimilor, reducand aportul de calorii. Aceste fibre au o capacitate mult mai mare de a lega grasimile decat multe alte fibre.

Extract din boabe de fasole alba (Phaseolus vulgaris) - inhiba activitatea enzimei responsabile cu transformarea carbohidratilor in zaharuri simple, incetinindu-le astfel absorbtia la nivelul intestinului subtire. In absenta acestui proces, carbohidratii nu pot fi asimilati de organism. Rezultatul? Mai putine calorii care sa se depuna.

Crom (contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange si la metabolismul normal al macronutrientilor)

Multi oameni se confrunta cu o pofta nestapanita pentru dulciuri, explicabila in conditiile existentei unui deficit de crom, si din acest motiv considera ca este dificil sa-si controleze greutatea. Se stie, totodata, ca organismul are nevoie de crom pentru a asigura trecerea glucidelor din circulatia sangvina in celule, unde zaharul este transformat in energie. Atunci cand exista un un deficit de crom, glucoza tinde sa ramana in sange, in loc sa ajunga in celule.

Pentru o eficacitate maxima si o durabilitate in timp a rezultatelor, este necesar ca acest produs sa fie introdus intr-o dieta diversificata si echilibrata, bogata in legume si fructe proaspete, un stil de viata activ si o gandire pozitiva.