contact@foreveraloevera.ro

Tel. 0727 499 499

Forever Aloe Vera

Forever Aloe Vera

E-mail icon
forever fab

FAB (Forever

Active Boost)

13.88 Lei

Cumpără produsul

Stim cu totii cata epuizare presupune un stil de viata extrem de activ: sa fii vesnic ocupat, sa te afli intr-o continua alergatura intre indeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la scoala, treburile gospodaresti, efectuarea cumparaturilor si practicarea sporturilor preferate.

Cum poate avea cineva suficienta energie pentru toate aceste activitati?

Noi am gasit solutia pentru a va ajuta atunci cand resursele voastre de energie s-au epuizat: FAB - Forever Active BOOST, o bautura cu efect energizant!

FAB se deosebeste de alte bauturi energizante, deoarece furnizeaza atat energie pentru utilizare imediata, cat si pe termen lung. Eliberarea imediata de energie este furnizata de guarana, ingredient natural extrem de popular in Brazilia, iar efectul de lunga durata se datoreaza tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obtinut din plante adaptogene si nutrienti de catre un cercetator si conducator stiintific sportiv rus.

ADX7 a ajutat atletii rusi sa castige (in curse) peste 130 de medalii la competitiile olimpice!

FAB constituie o modalitate rapida si racoritoare de a va mentine plin de energie, ager, vioi si sprinten, pe tot parcursul zilei!

FAB va revitalizeaza pentru a avea puterea de concentrare si rabdarea de a face tot ce aveti de facut, precum si tot ce ati mai dori sa faceti!

FAB (Forever Active Boost)

Băutură energizantă cu adaos de vitamine. Conţinut ridicat de cafeină (28 mg/100 ml).

Ingrediente: Apă carbogazoasă, zahăr, dextroză, acid citric, gel stabilizat** de Aloe vera, regulatori de aciditate (citrat de sodiu şi citrat de potasiu), taurină 600 mg, extract din seminţe de guarana, glucuronolactonă, arome, L-glutamină, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant (beta-caroten).

A se consuma 1 doza (cutie) / zi. A se agita usor. A se consuma dupa racire.