contact@foreveraloevera.ro

Tel. 0727 499 499

Forever Aloe Vera

Forever Aloe Vera

E-mail icon
Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca

130.15 Lei

Cumpără produsul

Maca (Lepidium meyenii) este o planta anuala ce se cultiva in tinutul muntos din centrul statului Peru. Radacina comestibila, asemanatoare cu ridichea, reprezinta pentru localnici un nutritiv important.

In Peru, Maca este venerata de peste 2.000 de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Maca inainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta. Conchistadorii spanioli au numit-o stimulentul sexual al incasilor. Astazi Maca este cunoscuta ca ginseng peruvian. Studii recente arata ca ar favoriza libidoul, potenta sexuala si energia.

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din  Peru consuma Maca de la varsta de trei ani si raman puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pana la varste inaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru rezultate maxime, trebuie consumata zilnic.

Radacina uscata de Maca are o valoare nutritiva mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grau). Contine 60% carbohidrati, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide. Efectul benefic al plantei asupra functiei sexuale pare a se datora continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi, indispensabili desfasurarii mai multor functii ale organismului, inclusiv celor sexuala si de reproducere. De asemenea, aminoacizii sunt necesari in sinteza hormonilor si joaca un rol major in procesul de stimulare sexuala si performanta fizica in timpul actului sexual. Principalii aminoacizi necesari pentru sinteza hormonilor sunt fenilalanina, tirozina si histidina - toti trei fiind prezenti in Maca in cantitati semnificative. Maca contine, de asemenea, arginina - un alt aminoacid cu rol major in sustinerea fertilitatii barbatilor.

Forever Multi-Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultand unul dintre cele mai reusite suplimente de acest gen.

Forever Multi-Maca

Ingrediente: emulsifiant (celuloza microcristalina), Lepidium Meyenii (Maca, radacina), Tribullus terrestris (Coltii babei,fruct), Ptychopetalum olacoides( Muira Puama, radacina), Erythroxylum catuaba (Catuaba, scoarta), L-arginina, SerenoaRepens (Saw Palmeto, fruct), Pygeum africanum (Prun african, scoarta), stabilizator (acid stearic), agenti de ingrosare (croscarmeloza sodica, guma de guar), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), Co-enzima Q 10, extract de soia,stabilizator (stearat de magneziu), conservant (citrat de calciu), agent de ingrosare (carboximetilceluloza sodica),dextrina, dextroza, emulsifiant (lecitina), regulator de aciditate (citrat de sodiu).

Contine soia.

CONTINUT: 60 tablete

2 tablete pe zi