FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș de cumpărături (0)

Forever Alofa Fine Fragrance

Categorie:
Ingrijire personala
SKU:
643
Preț:
200,13Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

O fuziune dulce, delicata si patrunzatoare intr-un parfum care te invaluie cu note calde, florale, imbietoare dedicat femeilor si adorat de barbati.

Invaluie-ti simturile cu puterea si dragostea poporului samoan in acest parfum exclusiv care aduce un omagiu fondatorului Forever, Rex Maughan, si conexiunii sale profunde cu Insulele Samoa.

In dialectul samoan, alofa inseamna dragoste - un cuvant tesut in inima Forever de catre Rex, care spunea adesea: „Puterea Forever este puterea dragostei”.

Parfumul Forever Alofa ofera sentimentul dragostei intr-un parfum atragator, creat exclusiv pentru Forever. Aroma complexa prezinta o combinatie atent selectata de ingrediente care captiveaza simturile. Notele florale precum iasomia dulce se impletesc cu citrice intense si arome calde de lemn de santal. Rezultatul este un parfum unic, care surprinde esenta elegantei.

Procentul semnificativ de parfum si uleiurile de inalta calitate utilizate in acest parfum il fac sa merite cu prisosinta denumirea de “fine fragrance”.

Dincolo de parfumul seducator, sticla incanta si ea. Forever Alofa este prezentat intr-o sticla proiectata atent, cu lucrari de arta traditionale si culturale concepute de un artist samoan, reprezentand semnificatia termenului „alofa” (dragoste).

Acest parfum conceput cu atentie de experti ofera o nota finala minunata, perfecta pentru purtarea de zi cu zi sau pentru o ocazie speciala. Simte cum puterea dragostei te inconjoara cu Forever Alofa.

Cantitate: 30 ml