FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Bright Toothgel

Categorie:
Ingrijire personala
SKU:
028
Preț:
46,82Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Pentru cea mai proaspata respiratie si o igiena orala impecabila, raspunsul este Forever Bright Toothgel in fiecare zi.

Formula sa delicata combina gelul de Aloe vera, propolisul, despre care studii clinice au aratat ca are un rol important in mentinerea sanatatii orale, avand proprietati antibacteriene si antiseptice, si menta pentru o aroma naturala si o dantura curata, sanatoasa. Senzatia de prospetime si curatenie te va insoti mult timp dupa ce ai terminat periajul dentar.

Grija si preocuparea de a oferi milioanelor de consumatori din intreaga lume produse de cea mai buna calitate au recompensat Forever Bright Toothgel cu prezenta pe locul al doilea in top 10 cele mai bune paste de dinti pentru anul 2020 (conform Trendrr.net), realizare de care suntem #ForeverProud. Topul a fost realizat de un site american.

Calitatea cu care ne mandrim

Ca si in cazul celorlalte produse, inainte de a intra in productie, toate materiile prime brute din Forever Bright Toothgel sunt analizate minutios in laborator, pentru a fi siguri ca intrunesc toate conditiile de calitate si eficacitate. Dupa inspectarea materiilor prime, se cantareste fiecare ingredient in parte, pentru a respecta formula in cele mai mici detalii. Odata ce ingredientele sunt cantarite si verificate, sunt amestecate intr-un recipient special in conformitate stricta cu procedura standard de fabricare. Gelul de Aloe vera, care soseste zilnic de la fabricile proprii de prelucrare amplasate chiar langa plantatiile noastre de aloe, este adaugat in recipientul de mixare, unde este amestecat cu celelalte ingrediente sub forma de pudra. Dupa ce toate ingredientele sunt perfect mixate, sunt trimise esantioane la laborator, pentru a ne asigura ca produsul final respecta toate specificatiile. Laboratorul analizeaza apoi si produsul finit, pentru a confirma ca intruneste conditiile noastre extrem de riguroase in privinta calitatii, si abia dupa aceste etape intregul lot este pus in circulatie.

Recomandata de experti, destinata intregii familii, preferata de vegetarieni, Forever Bright Toothgel satisface si cele mai pretentioase cerinte. Este alegerea perfecta pentru o dantura mai mult decat stralucitoare si senzatia de prospetime de care te vei indragosti si tu, cu siguranta, asa cum au facut milioane de consumatori din intreaga lume!