FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Malosi Fine Fragrance

Categorie:
Ingrijire personala
SKU:
644
Preț:
200,13Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Un parfum intrigant, lemnos, proaspat, cu accente picante, conceput pentru barbati si adorat de femei.

Invaluie-ti simturile cu puterea si dragostea poporului samoan in acest parfum exclusiv care aduce un omagiu fondatorului Forever, Rex Maughan, si conexiunii sale profunde cu Insulele Samoa.

In dialectul samoan, malosi inseamna putere - un cuvant tesut in inima Forever de catre Rex, care spunea adesea: „Puterea Forever este puterea dragostei”.

Experimentati aceasta putere prin Forever Malosi Fragrance - un parfum distinctiv, sofisticat, creat exclusiv pentru Forever. Parfumul indraznet prezinta o combinatie atent selectata de ingrediente care captiveaza simturile. Notele lemnoase, condimentate precum bergamota si lemnul de santal se combina perfect cu aromele racoritoare de chiparos si citrice. Rezultatul este un parfum robust, perfect pentru a fi purtat zilnic, indiferent de ocazie.

Procentul semnificativ de parfum si uleiurile de inalta calitate utilizate in acest parfum il fac sa merite cu prisosinta denumirea de “fine fragrance”.

Dincolo de atractia parfumata, sticla incanta si ea. Forever Malosi este prezentat intr-o sticla proiectata atent, cu lucrari de arta traditionale și culturale concepute de un artist samoan, pentru a ilustra perfect semnificatia termenului „malosi” (putere).

Cand aplicati Forever Malosi, alegeti puterea si increderea in tot ceea ce intreprindeti intreaga zi. Acest parfum realizat cu mestesug de experti in domeniu este un adaos esential la rutina ta, oferind acea nota finala, atragatoare pentru fiecare moment al zilei.