FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Nourishing Hair Oil

Categorie:
Ingrijire personala
SKU:
642
Preț:
165,76Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Ai grija de parul tau cu Nourishing Hair Oil de la Forever, un mix bogat, cu textura usoara, care combina Aloe vera si sase uleiuri vegetale.

Bogat in nutrienti care ajuta la mentinerea hidratarii si stralucirii parului, precum si la controlul electrizarii si al incretirii fara a ingreuna sau a ingrasa parul, Nourishing Hair Oil de la Forever are o formula ce nu contine silicon.

Fiecare dintre cele sase uleiuri ofera super nutritie pentru par, imbunatatindu-i textura si aspectul fara a-l incarca. Uleiul de Crambe abyssinica, extras din semintele plantei cu acelasi nume, din familia mustarului, protejeaza parul impotriva actiunii nocive a produselor de styling sau a factorilor de stres din mediu. Uleiul de jojoba seamana cu sebumul natural (acizii grași) de la nivelul scalpului si firului de par. Uleiul de Pataua este bogat in antioxidanti si provine din fructele unui palmier amazonian, care calmeaza si netezeste parul, fara a lasa senzatie de par gras.

Uleiul de Tsubaki, extras din planta Camellia japoneza, adauga un plus de stralucire. Uleiul de Pequi, supranumit si „Aurul lui Cerrado” provine din fructul unui arbore din Brazilia, ai carui acizi grasi netezesc cuticula firului de par si reduc electrizarea. Iar la final, dar nu in cele din urma, uleiul de sofran favorizeaza hidratarea. 

Toate aceste uleiuri sunt sustinute si potentate de Aloe vera, care asigura hidratarea parului, contine microelemente, precum si vitaminele A, C si E, cu efect antioxidant. 

Ideal pentru toate tipurile si texturile de par, Nourishing Hair Oil de la Forever contine alternative vegetale si regenerabile pentru silicon, cu rolul de a proteja parul impotriva efectelor nocive ale elasticelor si a altor dispozitive de prindere, precum si impotriva frictiunii.

Usor, bogat in uleiuri vegetale pretioase, care aduc hidratare si stralucire, Nourishing Hair Oil de la Forever reprezinta completarea perfecta in rutina de ingrijire a parului.