FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Aloe Scrub

Categorie:
Ingrijirea pielii
SKU:
238
Preț:
95,89Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Doar Forever iti poate oferi un exfoliant atat de bland si revigorant, cu beneficiile intens hidratante ale gelului pur de Aloe vera. Exista un secret puternic in fiecare flacon de Forever Aloe Scrub - microsferele din ulei de jojoba, care indeparteaza delicat celulele moarte si reziduurile care se acumuleaza in pori.

Odata ce incepi sa folosesti Aloe Scrub, nu va dura mult pana cand vei observa o piele stralucitoare, cu aspect mai sanatos. Procesul de exfoliere deschide calea pentru procesul natural de reinnoire cutanata si pregateste pielea pentru crema hidratanta Forever preferata.

Aplica Aloe Scrub oricand simti nevoia, pe corp sau ten, pentru a scoate la lumina acel tip de stralucire naturala pe care ti-l doresti. Aloe vera si jojoba faciliteaza procesul de reinnoire celulara si protejeaza epiderma de actiunea prea agresiva, deshidratanta, a exfoliantelor sintetice, clasice.

Aloe vera folosita in Aloe Scrub este cultivata cu grija pe plantatiile noastre, recoltata si filetata manual, pentru a ne asigura ca numai cel mai proaspat si de cea mai buna calitate gel din interiorul frunzelor este utilizat in fiecare tub de scrub.