FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Deep Moisturizing Cream

Categorie:
Ingrijirea pielii
SKU:
651
Preț:
198,59Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Deep Moisturizing Cream cu extract din scoarta de pin este ideala pentru hidratare profunda restabileste necesarul hidric al pielii uscate, mai bine ca oricand!

Extractul din scoarta de pin contine substante naturale numite OPCs (proantocianide oligomerice) care poseda unele dintre cele mai puternice proprietati antioxidante intalnite in natura. In consecinta, extractul din scoarta de pin combate actiunea radicalilor liberi si contribuie la mentinerea si consolidarea colagenului cutanat, cea mai bine reprezentata proteina din corp. Contracararea actiunii radicalilor liberi este considerata de catre oamenii de stiinta ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de combatere a semnelor imbatranirii cutanate.

Combinatia dintre extract din scoarta de pin, gel stabilizat de Aloe vera, ceramide si substante hidratante de ultima generatie, prezente in Deep Moisturizing Cream, contribuie la mentinerea si refacerea hidratarii cutanate din interiorul straturilor superficiale ale epidermei. Astfel, pielea isi recapata si isi mentine aspectul tineresc.