FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Vital5 Cu Forever Aloe Peaches

Categorie:
Pachete Forever
SKU:
458
Preț:
1307,76Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Cu Vital5 poti fi sigur ca organismul tau primeste nutrientii de care are nevoie, cu efecte benefice pe termen lung atat la nivel fizic, cat si mental. Frumusetea pachetului Vital5 consta in faptul ca nu presupune schimbari in stilul tau de viata actual. Tot ce trebuie sa faci este sa-l integrezi in rutina ta, pentru a te bucura de nutritie avansata.

Vital5 combina cinci produse exceptionale Forever care actioneaza sinergic pentru a acoperi carentele nutritionale si a furniza nutrienti cheie de care organismul nostru are nevoie pentru a arata mai bine si a se simti mai bine.

ALOE PEACHES (4 flacoane)

Hraneste tractul digestiv.

Contribuie la optimizarea absorbtiei nutrientilor.

ARCTIC SEA (1 flacon)

Ofera un aport echilibrat de acizi grasi EPA si DHA, esentiali pentru sanatate si o stare generala de bine.

Acizii grasi Omega-3 sustin buna functionare a sistemului circulator.

FOREVER DAILY (1 flacon)

Sustine aportul de nutrienti si stimuleaza metabolismul.

FOREVER ARGI+ (1 pachet)

Energizeaza corpul.

Contine 5 grame de L-arginina per portie, plus numeroase vitamine esentiale

FOREVER ACTIVE PRO-B CU ZINC  (1 cutie)

Favorizeaza digestia optima si sustine sanatatea florei intestinale.

6 tipuri de bacterii bune, atent selectate + zinc, pentru sustinerea si mai puternica a sistemului imunitar.

De ce Vital5?

Contine produse de cea mai buna calitate, certificate de institutii de prestigiu la nivel international. Din respect pentru partenerii si clientii sai si bazandu-se pe principiul „De la planta la produs, pentru tine”, Forever Living Products controleaza riguros fiecare etapa a proceselor de productie, pentru a se asigura ca la tine ajung produse care imbina cele mai pure si eficace resurse ale naturii cu cele mai noi descoperiri ale stiintei.

Aduce beneficii importante pentru intregul organism, acoperind, prin nutrientii vitali pe care ii contine, carentele nutritionale specifice alimentatiei moderne.

Favorizeaza o digestie sanatoasa.

Sustine buna functionare la nivel celular.

Optimizeaza echilibrul acizilor grasi esentiali, despre care numeroase studii de specialitate au aratat ca sustin sanatatea sistemelor cardiovascular si nervos, precum si memoria si functia cognitiva.

Imbunatateste conditia fizica si starea de spirit.

Prin produsele sale, in special Argi+, reprezinta alegerea perfecta pentru sportivi si iubitorii de miscare, in general.

Este usor de integrat in viata de zi cu zi, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Cand vorbim de Vital5, vorbim de o Super-Autostrada Nutritiva. Aceasta a fost conceputa pentru a livra in mod eficient nutrientii in corpul nostru, catre celulele si tesuturile noastre vitale. Preluam nutrientii din hrana si suplimentele alimentare pe care le consumam, iar aceasta Super-Autostrada Nutritiva asigura livrarea lor la fiecare celula si tesut, impreuna cu eliminarea reziduurilor pe care le genereaza in mod normal corpul nostru. Pe scurt - nutrientii ajung acolo unde sunt necesari, iar reziduurile sunt eliminate din corp. Rezultatul unei Super-Autostrazi Nutritive perfect functionale este o stare optima de sanatate si vitalitate, alaturi de energie mentala, fizica si emotionala. Forever Living ne pune la dispozitie Vital5 pentru a sustine Super-Autostrada Nutritiva.