FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Absorbent-C

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
048
Preț:
107,32Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Vitamina C este o componenta esentiala a rutinei noastre alimentare zilnice. Este nutrientul suprem atunci cand obiectivul esential este sa ne mentinem sanatosi si in forma, mai ales in contextul stilului modern de viata, cand suntem mereu „in priza” cu o multime de sarcini si proiecte, mereu pe drumuri. In ciuda acestor evidente, se estimeaza ca numai 10-20% dintre adulti consuma o cantitate suficienta de fructe si legume proaspete, pentru a mentine nivelul corect al acestei vitamine atat de importante.

Astfel, necesarul suplimentarii aportului de vitamina C este mai mult decat evident. Cercetarile arata ca o tigara distruge 25 mg de vitamina C. Stresul, medicamentele si factorii poluanti din mediul inconjurator saracesc organismul de aceasta vitamina. Printre urmarile deficientei se numara fragilitatea vaselor capilare si sangerarea gingiilor.

Nu lasa nicio zi sa treaca fara un aport corespunzator de vitamina C, recunoscuta pentru numeroasele sale efecte benefice in mentinerea unui tonus activ, energic, relaxat in fiecare zi.

Vitamina C contribuie la: 

functionarea normala a sistemului imunitar

protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, responsabil, printre altele, si cu imbatranirea prematura a pielii

reducerea oboselii si extenuarii

absorbtia/utilizarea normala a calciului si fosforului

cresterea absorbtiei fierului

mentinerea sanatatii psihice

functionarea normala a sistemului nervos

metabolismul energetic normal

formarea colagenului pentru functionarea normala a pielii, ligamentelor, dintilor, gingiilor, a sistemului osos si a vaselor de sange

mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea

Atat de multe beneficii, nu-i asa? Vitamina C este hidrosolubila si, intrucat corpul uman nu are capacitatea de a o produce, ea trebuie luata din hrana sau suplimente. Din fericire, Forever iti pune la dispozitie Forever Absorbent-C, care te poate ajuta sa-ti completezi doza zilnica recomandata din aceasta vitamina esentiala.

Absorbent-C cu tarate de ovaz este un supliment nutritiv exceptional, ce combina doua substante nutritive vitale. Pentru a ne asigura ca cele 60 mg de vitamina C dintr-o tableta sunt absorbite complet, am adaugat 500 mg de tarate de ovaz.

Compozitia produsului, elaborata printr-un procedeu unic, reprezinta un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate sa dispuna de intreaga cantitate de vitamina C din fiecare tableta.

Ingrediente cheie: 

Vitamina C

Tarate de ovaz, ce contin fibre vegetale cu solubilitate crescuta

Pulbere de papaia

Bioflavonoide din citrice