FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Absorbent-D

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
672
Preț:
85,10Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Forever Absorbent-D

Ia-ti doza esentiala de vitamina D cu aceste tablete masticabile cu aroma dulce, placuta de fruct de cactus, cu absorbtie imbunatatita.

Descopera puterea Forever Absorbent-D™, supliment cu vitamina D conceput pentru a-si gasi perfect locul in stilul modern de viata. Realizate dintr-un amestec unic de vitamina D si vitamina E, aceste tablete masticabile cu aroma placuta de de fruct de cactus sunt ideale pentru completarea rutinei zilnice de wellness.

Studiile au aratat ca poate fi dificil sa-ti asiguri necesarul de vitamina D doar din alimentatie si expunere la soare. Cu doar doua tablete de Forever Absorbent-D poti suplimenta aceasta carenta nutritionala frecventa.

Vitamina D nu contribuie doar la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, ci si la mentinerea sanatatii sistemului osos, in timp ce vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Impreuna, te sustin in calatoria pentru un stil de viata sanatos - totul intr-o tableta masticabila usor de administrat.

Forever Absorbent-D are o aroma placuta de fruct de cactus, derivata din ingrediente naturale. Cactusul rosu, pe care il folosim in formula Forever Absorbent-D, creste intr-un climat semi-arid. El este responsabil si pentru culoarea roz a tabletelor de Forever Absorbent-D. Nu exista coloranti adaugati in formula produsului.

Printre ingrediente regasim indulcitori naturali precum sorbitolul si fructoza. Nu exista indulcitori artificiali in Forever Absorbent-D.

Exploreaza o noua modalitate de a-ti sustine sanatatea imunitara si starea de bine cu tabletele masticabile Forever Absorbent-D - un mix perfect de nutrienti esentiali, mereu la indemana.