FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Active HA

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
264
Preț:
190,75Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Timpul nu acorda regim preferential. Incetul cu incetul, corpul isi pierde din mobilitate, muschii obosesc. Imagineaza-ti 230 de articulatii care intra in actiune pentru miscarile pe care le facem in viata de zi cu zi. Imagineaza-ti ca exista „cineva” care raspunde de buna lor functionare. Organismul este un producator spontan al proteinei care are ca sarcina tocmai lubrifierea acestor articulatii: acidul hialuronic, numit HA. Cu varsta, insa, productia de acid hialuronic scade dramatic, iar articulatiile raman fara „combustibil”.

In Forever suntem norocosi sa avem la dispozitie un supliment alimentar care combina acidul hialuronic, uleiul de ghimbir si pudra de sofran intr-o formula cu multiple beneficii. Forever Active HA da un nou inteles ideii de tinerete, ideii de sanatate, ideii de longevitate.

Ingrediente cheie

Acid hialuronic cu masa moleculara mica

Ghimbir

Sofran de India

Acidul hialuronic este o proteina specifica pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia si proteja articulatiile si muschii, dar si pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Formula noastra revolutionara foloseste acid hialuronic cu masa moleculara mica, ceea ce asigura o absorbtie excelenta. Pe langa sustinerea sanatatii si bunei functionari a articulatiilor, acidul hialuronic este extrem de benefic si pentru hidratarea pielii, intrucat poate retine de pana la 1.000 de ori greutatea sa in apa.

Ghimbirul si sofranul sunt folosite din cele mai vechi timpuri atat pentru aromatizarea mancarurilor si pentru a le conferi savoare, ci si pentru numeroasele beneficii aduse sanatatii si starii de bine.