FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Immune Gummy

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
566
Preț:
221,05Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Mix de 10 vitamine si zinc pentru sistemul tau imunitar

Jeleurile gumate pe baza de plante Forever Immune Gummy™, fara gelatina si ideale si pentru vegani, contin un amestec de 10 vitamine si zinc si au o aroma naturala, dulce, de fructe tropicale.

Forever Immune Gummy™ contine vitaminele A, B6, C și D3, iar beneficiile nu se opresc aici. Vitaminele A, C si E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Vitaminele K1 și D3 contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos, in timp ce vitaminele B6, B12 si biotina contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.

Formula n-ar fi completa fara zinc. Acest mineral esential este necesar in cadrul multor procese ce au loc in corpul nostru, insa organismul nu-l produce in mod natural. Zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, precum si la functia cognitiva normala.

Pentru ca Forever Immune Gummy™ nu contine gelatina si are in compozitie vitamina D de origine vegetala, este potrivit si pentru vegani. Ce il face si mai special este ca am inclus amidon din tapioca, deci produsul nu contine gluten si nici conservanti si are, de asemenea, continut redus de zahar, fiind astfel ideal pentru multe diete si stiluri de viata.

Alege Forever Immune Gummy™ si ai grija de corpul tau!