FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Marine Collagen

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
613
Preț:
488,32Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Frumusetea incepe din interior, cu Forever Marine Collagen

Colagenul devine rapid un must-have in rutina zilnica de ingrijire a pielii, pentru tot mai multă lume. Si pe masura ce din ce in ce mai multi oameni introduc colagenul in rutina lor, cauta modalitati mai eficiente de a profita la maximum de toate beneficiile sale.

Forever Marine Collagen este o formula lichida concentrata, cu gust delicios, de fructe de padure, pe baza de colagen marin, cu biodisponibilitate mult mai mare si mai usor de absorbit si de folosit de catre organism in comparatie cu alte forme de colagen, de provenienta diferita.

 

Forever Marine Collagen combina colagenul premium hidrolizat cu alti nutrienti cheie, pentru ca tu sa te bucuri de pielea luminoasa, intinerita si catifelata la care visezi, de un par superb, unghii frumoase, un tonus perfect si o stralucire incredibila.

In plus fata de ingredientul vedeta, colagenul marin, am adaugat in formula produsului extracte de piper negru, goji si ceai verde, impreuna cu vitaminele A și C, zinc și biotina.

  • Vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii pielii.
  • Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
  •  Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului, pielii si unghiilor.
  •   Biotina contribuie la mentinerea sanatatii parului si pielii.

 

Ce-ar fi daca ai avea mai multa incredere in tine si chiar te-ai simti bine în pielea ta?

Ofera-i tenului tau ceea ce merita si iubeste cu Forever Marine Collagen, premiat cu bronz la gala Pure Beauty Awards, Londra. Bogat în colagen, vitamine si un cocktail de nutrienti esentiali, Forever Marine Collagen te inspira sa fii in cea mai buna forma, indiferent de varsta, si sa te bucuri de fiecare zi cu deplina incredere in tine. 

Ingrediente cheie:

  • Colagen marin
  • Suc concentrat de mere
  • Goji
  • Ceai verde

Datorita ambalrii in pliculete individuale, de 15 ml, isi gaseste cu usurinta loc în geanta, pentru ca tu sa te bucuri de toate beneficiile sale, indiferent unde te poarta drumurile.