FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Nature-Min

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
037
Preț:
101,72Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

Mineralele sunt indispensabile organismului uman si cruciale pentru sanatatea de zi cu zi. In fiecare secunda si in fiecare minut au loc in organismul nostru milioane de reactii metabolice care depind de aceste minerale, dar si de vitaminele esentiale care vin in completarea lor. Cu toate acestea, corpul uman nu inlocuieste mineralele pierdute; 4% din masa corpului este constituita din minerale pe care organismul uman nu le poate sintetiza, dar le obtine din hrana sau suplimente alimentare.

Exista minerale pe care le procuram din dieta zilnica (calciu, fier, fosfor, magneziu etc.) si minerale esentiale care nu pot fi procurate prin intermediul alimentelor (zinc, cupru, seleniu, mangan, molibden etc.), dar care sunt vitale pentru sanatate.

Am cercetat indeaproape natura pentru a crea amestecul optim de minerale. Pentru ca noi, in Forever, stim ca natura este furnizorul ideal si cel mai ofertant de nutrienti esentiali pentru sanatate. Iar propunerea noastra pentru tine este Forever Nature-Min - formula avansata care reuneste forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbtie maxima.

Produsul ofera minerale si microelemente in proportii perfect echilibrate, pentru eficienta maxima. Utilizand forme minerale chelatate, obtinute in urma sedimentarii plantelor si animalelor marine pe fundul marilor, Nature-Min furnizeaza majoritatea mineralelor existente in corpul uman.

Ingrediente cheie:

Calciu – contribuie la metabolismul energetic normal, la procesul de diviziune si diferentiere celulara si este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Totodata, calciul contribuie si la o neurotransmisie normala, precum si la functionarea normala a sistemului muscular si a enzimelor digestive.                              

Fier – contribuie la functia cognitiva normala, la functionarea normala a sistemului imunitar si la transportul normal al oxigenului in corp, dar si la reducerea oboselii si extenuarii.         

Iod – contribuie la functia cognitiva normala, la mentinerea sanatatii pielii, la metabolismul energetic normal si la functionarea normala a sistemului nervos, precum si la productia normala de hormoni tiroidieni si la functionarea normala a glandei tiroide.

Fosfor – contribuie la functionarea normala a membranelor celulare, la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, precum si la mentinerea metabolismului energetic normal.

Magneziu – contribuie la echilibrul electrolitic si la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice, la mentinerea sanatatii sistemului osos si functionarea normala a sistemului muscular, precum si la reducerea oboselii si extenuarii si sinteza normala a proteinelor.       

Zinc – contribuie la metabolismul acido-bazic normal, la functia cognitiva normala si sinteza normala de ADN, precum si la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange, a fertilitatii si reproducerii normale si la metabolismul normal al carbohidratilor, acizilor grasi,vitaminei A si macronutrientilor. De asemenea, contribuie la sinteza normala a proteinelor, dar si la mentinerea vederii, a bunei functionari a sistemului imunitar si a sanatatii sistemului osos, a parului si a unghiilor. 

Seleniu – contribuie la functionarea normala a glandei tiroide, la spermatogeneza normala, la mentinerea sanatatii parului si a unghiilor, precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Cupru – contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, la pigmentarea normala a pielii si a parului, la transportul normal al fierului in corp, precum si la mentinerea sanatatii tesuturilor conjunctive.

Mangan – contribuie la formarea normala a tesuturilor conjunctive, la metabolismul energetic normal si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, precum si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Molibden – contribuie la metabolismul normal al aminoacizilor care contin sulf.