FOREVER BUSINESS OWNER INDEPENDENT: Andreea Iosefina Sandru
ID: 400-000-619-634

Coș (0)

Forever Vitolize Women

Categorie:
Suplimente alimentare
SKU:
375
Preț:
173,38Lei
{{variant.name}}:
{{opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
{{opt.value ? '' : opt.name}}
Descriere

VITOLIZE (WOMEN), supliment alimentar pentru femei, o combinatie destinata acestora in mod special, realizata din extracte vegetale, vitamine si minerale.

Stresul si anumite tipuri de medicamente utilizate de femei, precum anticonceptionalele si terapiile de substitutie hormonala, au drept consecinta un deficit de substante nutritive esentiale. Amestecul natural de fructe si plante bogate in antioxidanti (merisor, floarea pasiunii, fructe de schizandra si pulbere de mar), folosite de secole de femei pentru a echilibra balanta hormonala si pentru o stare generala de bine, alaturi de vitaminele si mineralele din compozitia sa transforma Vitolize Women intr-un produs special conceput pentru a raspunde nevoilor specifice ale femeilor (simptomele cauzate de sindromul premenstrual si / sau de menopauza, aflate in stransa legatura cu fluctuatiile hormonale si nevoile nutritionale specifice).

Pulberea de merisor este obtinuta pe baza unui procedeu brevetat, care intensifica beneficiile naturale ale fructelor, asigurand o buna absorbtie a nutrientilor la nivelul tractului gastrointestinal.

Floarea pasiunii, desemnata in 2011 de catre comunitatea stiintifica drept planta anului, combate insomnia, imbunatateste circulatia sangelui, amelioreaza durerile si combate tulburarile asociate cu menopauza. 

Fructele de schizandra, extrem de bogate in uleiuri esentiale si acizi grasi, contribuie la procesul de detoxifiere, ajuta la refacerea organismului dupa chimioterapie, normalizeaza glicemia si tensiunea, amelioreaza simptomele menopauzei, combat insomnia si actioneaza ca tonic sexual.

Corpul unei femei trece prin multe incercari, de la pubertate si pana in perioada de post-menopauza. De aceea are nevoie si merita cele mai bune produse. Un organism bine ingrijit de-a lungul vietii va avea grija mai bine de posesorul sau la batranete.  Daca cititi acest articol si sunteti femeie, nu mai stati pe ganduri: incepeti chiar de astazi sa va suplimentati dieta cu cele mai eficiente suplimente alimentare si in cel mai scurt veti incepe sa va simtiti si sa aratati diferit.

Merisorul: contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar

Vitamina B6: ajuta la mentinerea unui nivel stabil de estrogen si contribuie la reglarea activitatii hormonale.

Vitamina B12: contribuie la functionarea normala a sistemului nervos sanatos, precum si la reducerea oboselii si extenuarii.

Vitamina C: stimuleaza imunitatea si contribuie la mentinerea sanatatii psihice.

Vitamina D: ajuta la absorbtia calciului si la mentinerea sanatatii sistemului osos.

Vitamina E: contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. 

Acidul folic: contribuie la buna functionare a sistemului imunitar si ajuta la combaterea starilor de oboseala.

Calciul: are un rol important in mentinerea sanatatii sistemului osos si contribuie la metabolismul energetic normal.

Magneziul: contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, precum si la mentinerea sanatatii psihice.

Fierul: contribuie la functia cognitiva normala, precum si la functionarea normala a sistemului imunitar.