contact@foreveraloevera.ro

Tel. 0727 499 499

Forever Aloe Vera

Forever Aloe Vera

E-mail icon
Forever Firming Complex

Forever Firming

Complex

249.11 Lei

Cumpără produsul

Stim ca frumusetea inseamna mai mult decat ingrijirea pielii – incepe cu nutritia. „Partenerul” perfect pentru firming serum, Forever FIRMING COMPLEX tinteste imbatranirea din interior spre exterior.

Primul supliment Forever destinat exclusiv frumusetii te va ajuta sa te concentrezi asupra tuturor aspectelor ce tin de ingrijirea pielii si iti va sustine rutina antiimbatranire din toate perspectivele.

Tabletele noastre firming complex contin un amestec brevetat din concentrat de pepene galben frantuzesc, fitoceramide si colagen marin. Fitoceramidele puternice extrase din grau refac nivelul cutanat natural al ceramidelor. Acestea joaca un rol crucial in mentinerea hidratarii pielii.

S-a demonstrat ca administrarea orala a colagenului reduce ridurile profunde si sporeste flexibilitatea si hidratarea cutanata, de aceea am adaugat colagen marin in acest supliment.

Si nu in cele din urma, vitamina C contribuie la reducerea oboselii si la sinteza normala a colagenului. Vorbim despre descoperiri revolutionare in industria antiimbatranire si de un adjuvant perfect pentru firming serum.

Forever Firming Complex

Infinite Blend/formula brevetata din hidrolizat de colagen marin (peste), ceramide din Grau/Triticum aestivum, suc concentrat de Pepene-galben/Cucumis melo); ascorbat de calciu; agent antiaglomerant: dioxid de siliciu; biotina. Contine peste si grau.

Hidrolizat de colagen marin, ceramide din Grau/Triticum aestivum, suc concentrat de Pepene-galben /Cucumis melo.

 

* Consumul de referinta pentru un adult obisnuit (8400kj / 2000kcal).

 

** Valoare Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011

 

ƚ Consumul de referinta nu a fost stabilit.

Doua tablete pe zi. Pentru rezultate optime, administrati tabletele dimineata. Pentru protectia dvs. nu consumati produsul daca sigiliul este rupt sau lipseste. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra bine inchis, intr-un loc racoros si ferit de umezeala.