contact@foreveraloevera.ro

Tel. 0727 499 499

Forever Aloe Vera

Forever Aloe Vera

E-mail icon
Forever ImmuBlend

Forever ImmuBlend

93.90 Lei

Cumpără produsul

Forever ImmuBlendTM a fost conceput pentru a sprijini functia imunitara, actionand global asupra sistemului imunitar, de la prima sa linie de aparare pana la ultima. Fiecare ingredient al amestecului nostru brevetat a fost ales pentru rolul esential pe care il joaca in sprijinirea functiei imunitare. Ajuta sistemul natural de aparare al corpului sa functioneze la parametrii optimi, pentru ca tu sa te poti ocupa de treburile zilnice fara griji.

Amestecul nostru brevetat de ingrediente imunostimulatoare include lactoferina, ciuperci maitake si shiitake, alaturi de vitaminele C si D si zinc, pentru un plus de energie. Fiecare dintre aceste ingrediente cheie contribuie la starea de bine a intregului organism:

Fructooligozaharide - ajuta la mentinerea unui nivel normal al probioticelor la nivelul sistemului digestiv.

Lactoferina - sprijina dezvoltarea celulelor imunitare si ajuta la mentinerea unui nivel optim de bacterii benefice la nivelul intestinelor.Ciuperci maitake & shiitake - favorizeaza dezvoltarea celulelor imunitare si functia cardiovasculara.Vitamina D - fortifica celulele imunitare.

Vitamina C - combate radicalii liberi.Zinc - combate radicalii liberi si sprijina dezvoltarea celulelor imunitare.Aceasta formula exclusiva se adreseaza tuturor aspectelor functiei imunitare, furnizand atat nutrienti fundamentali necesari unui bun sistem imunitar, precum si ingrediente naturale ce actioneaza sinergic pentru sprijinirea functiei imunitare.

Forever ImmuBlend

Ingrediente: Amestec brevetat (fructo-oligozaharide, lactoferina, pudra obtinuta din ciuperca Maitake (Grifola frondosa), pudra obtinuta din ciuperca Shiitake (Lentinula edodes), extract din ciuperca Maitake (Grifola frondosa)), agent de incarcare (celuloza microcristalina), agent de ingrosare (hidroxipropilmetilceluloza), gluconat de zinc, acid ascorbic, antiaglomerant (acid stearic), emulsifiant (stearat de magneziu), agent de incarcare (croscarmeloza sodica), pelicula de acoperire (carboximetilceluloza sodica, dextrina, dextroza, lecitina de soia, citrat de sodiu), agent antiaglomerant (dioxid de siliciu), colecalciferol. 

PRECAUTII: Consultati medicul inainte de administrarea acestui supliment daca sunteti insarcinata, incercati sa concepeti un copil sau alaptati.

Se iau 2 tablete pe zi, ca supliment alimentar.

CONTINUT: 60 tablete